Homepage

 • 'De Schroeiproeven' ligt in de boekhandels

  'De Schroeiproeven' ligt in de boekhandels

  Het razend spannende vervolg op De labyrintrenner ligt in de boekhandels! De Schroeiproeven is het tweede deel van de Labyrintrenner-trilogie waarvan wereldwijd al meer dan 6 miljoen exemplaren zijn verkocht. Het eerste deel is verfilmd als The Maze Runner.

 • Verschijning 'Leven als Jarmund'

  Verschijning 'Leven als Jarmund'

  Marianne Zwagerman schreef Leven als Jarmund, het verhaal van Maud, over de keuzes die ze moet maken over liefde en de rest van haar leven. Dinsdag 4 november was zij te gast bij het programma Kunststof van de NTR.

 • Verschijning 'De erfenis van meneer Isakowitz'

  Verschijning 'De erfenis van meneer Isakowitz'

  Bij Uitgeverij Q is het ontroerende familieverhaal De erfenis van meneer Isakowitz verschenen. Het verhaal van de reis die de auteur Danny Wattin met zijn vader en zoon maakte.

 • Voorpublicatie 'Gezicht van het kwaad'

  Voorpublicatie 'Gezicht van het kwaad'

  Op 14 oktober verschijnt 'Gezicht van het kwaad' van Julián Sánchez, de tweede thriller in de Barcelona-serie over inspecteur Ossa. Samen met drie thrillerblogs geven wij jullie vast een voorproefje: op alle sites kun je een fragment uit het boek lezen. Speur www.thrillerboek.nl, www.thrillerlezers.blogspot.nl en dethriller.blogspot.nl af voor de andere fragmenten!

 • Fragment uit 'Kwaad'

  Fragment uit 'Kwaad'

  7 oktober verschijnt de nieuwe thriller van Elisabeth Mollema: 'Kwaad'. Tot de verschijningsdatum vind je hier elke week een nieuw fragment.